>

Wonen - Bio - eco friendly für dein bewusstes Leben - for yöur better life - voor een beter leven- para una vida consciente

Direkt zum Seiteninhalt


Polycarbonaat is het meest optimale materiaal voor het afdekken van kassen. Het is namelijk een duurzaam, sterk materiaal met een groot vermogen tot het vasthouden van warmte. Bovendien gaat alleen polycarbonaat vele jaren mee en verschaft het planten een optimaal microklimaat.
Tuinbouw

powered by:

Wonen of gehuisvest zijn is de benaming voor permanent op 1 vaste plek leven. Deze plek is meestal een woning of andere woning, maar kan in ruimere zin slaan op elke plek waar men langere tijd verblijft zoals een gevangenis of grot. In de vroegste prehistorie woonden mensen in grotten, in holen en in hutten. Mensen ontdekten reeds snel dat groepsverband een grotere veiligheid bood; hierdoor ontstonden dorpen en later steden. De aard en afmetingen van woningen zijn afhankelijk van de beschikbare omstandigheden en bouwmaterialen , de behoeften van de bewoners (tenten voor nomaden), bescherming tegen barre weersomstandigheden  en de beschikbare technische kennis, vaardigheden en hulpmiddelen.
Zurück zum Seiteninhalt

Flag Counter