>

Eten - Bio - eco friendly für dein bewusstes Leben - for yöur better life - voor een beter leven- para una vida consciente

Direkt zum Seiteninhalt


Lekker Plantaardig is een scheurkalender met 260 plantaardige recepten en leuke voedingsweetjes voor mensen die bewust en gezond willen eten.
Koop nu de Lekker Plantaardig scheurkalender

Op zoek naar receptenboeken of andere literatuur m.b.t. 'Rawfood'? Zoek niet verder en klik op deze link. Hier vindt u diverse recepten boeken voor de bereiding van de lekkerste 'rauwe' maaltijden, taartjes, snacks, soepen en sauzen. ook vindt u hier diverse literatuur over gezondheid.

powered by:

Mensen in een westerse cultuur verdelen meestal het eten in kleine hapklare porties en eten warme maaltijden met mes en vork. Soep wordt met een lepel gegeten. In sommige landen wordt met eetstokjes gegeten. Handzaam voedsel zoals een appel wordt vaak met de hand vastgehouden om er met de voor- en hoektanden een beet van te nemen. Na het vullen van de mond wordt door kauwen het voedsel vermalen tot kleine stukjes en vermengd met speeksel. Na enige tijd kauwen wordt het voedsel doorgeslikt zodat het verder kan verteren in het lichaam.
Zurück zum Seiteninhalt

Flag Counter